Copy

NOVES CONSTEL-LACIONS

 

T’expliquem perquè parlem

de noves Constel·lacions

Hi ha molts factors que condicionen les nostres relacions i bloquegen el nostre camí vital. I el més fort és que la majoria no sabem d’on vénen. La nostra vida es dóna en una Família, on hem nascut o que ens ha adoptat i aquesta estructura familiar normalment disfuncional, obre molts bloquejos i ferides que ja van quedar pendents de resoldre en els nostres avantpassats.

Per sort, cada cop tenim més comprensió sobre els patrons tancats als nostres sistemes i podem aportar solucions que ens alliberin. Ara podem decidir i triar un altre camí per acabar amb la repetició de tots els problemes i conflictes no resolts provinents dels nostres ancestres familiars heretats generació rere generació.

La història que arrosseguem cadascú és molt diferent i la feina no consisteix a resoldre-la sinó a desfer-la. Hem arribat al punt d’identificar-nos tant amb allò que ens ha passat, encara que sigui a nivell inconscient, que allò que veritablement som queda amagat sota la síndrome d’Estocolm que ens atrapa.

Si netegem tot allò que ens empresona, la nostra essència natural aflorarà i el veritable propòsit de la nostra vida podrà ser desenterrat i realitzat, ja que és la desconnexió de la nostra essència el que suposa el major autosabotatge i el que més paralitza els nostres somnis.

La nostra metodologia suma! Hem fusionat dues metodologies ultra potents: la primera fa referència a les constel·lacions familiars, mètode creat per Bert Hellinger, la segona té a veure amb el mètode Sphere Reset, creat per Iosu Martin. La primera aporta una valuosa informació pel que fa a les dinàmiques ocultes dels sistemes, de les emocions inconscients posades en joc en les relacions i de les influències en el pla trans generacional. La segona neteja tots aquests patrons des de l’arrel, alliberant les causes i alineant al nostre Ser totes les esferes: física, mental, emocional i espiritual.

L’objectiu de tot això és que comprenguis i transformis allò que estàs vivint. Tot alhora. I encara que sigui un procés complex, ple de dinàmiques per trencar i rols per comprendre, la bona notícia és que en una sola sessió podem anar molt lluny.

Si estàs llegint aquestes línies ja és un bon senyal, potser és el teu moment.

Els temes més tractats habitualment són: Addiccions, ansietat, superació de traumes, fòbies, acompanyament de processos emocionals difícils, bullying, situacions relacionals complexes, separacions, divorcis conflictius, problemes amb herències, pèrdues, atur, malalties, morts, contextos de violència i qualsevol fet que hagis observat que es repeteix o t’atrapi i no sàpigues com anar més enllà.

 

Us desitgem gaudiu d’una vida plena i constructiva!