Copy

Curs d'autoconeixement i Creixement Personal

Permet el canvi

Curs d’autoconeixement per augmentar la teva confiança i vibració energètica.

Un treball pràctic per anar prenent consciència de qui ets realment i canviar la teva vibració cap a freqüències més elevades. Quan puges el teu nivell de vibració, augmenta el teu nivell de felicitat i de qualitat de vida, i pots respondre a situacions d’angoixa, inseguretat i estrés de forma més positiva i constructiva.

 

Dirigit a persones que desitgin realitzar un profund procés personal d’expansió de la consciència, que els permeti des de la connexió amb el seu SER instal·lar l’amor i l’harmonia en la seva vida. Incorporant en la seva experiència els sentiments superiors de confiança, alegria, humilitat, gratitud i compassió

Descargar PDF de Informació

Facilitadores:

Antònia Farreras

Un cap de setmana al mes. Divendres, de 6 a 10 i Dissabte, de 10 a 2 i de 4 a 8 Preu: 110 € /mes

Solicitar entrevista

Màster de Coaching con PNL & Wingwave

Descargar PDF

Matrícula Oberta 2017- 2018

Vols formar-te per ser un professional del Coaching? Vols ser millor líder?

Aprèn les millors metodologies per desenvolupar-te com a Coach

Aquest programa comprèn 180 hores de formació perquè puguis integrar el procés, les eines i la pràctica del Coaching en el context que vulguis

¿Preparat per liderar el futur amb èxit?

Demana Informació

Seminaris de Gestió de les Emocions i Conexió amb el Doble Quàntic

Dinàmiques de Gestió de les Emocions, sortir de la dualitat i connexió amb el Doble Quàntic

 

2018/19 demanar informació per dates

El físic Jean Pierre Garnier Malet ens parla del Doble Quàntic. Ve a dir que per poder sortir del conflicte i els problemes quotidians i poder gestionar d’una manera saludable les nostres emocions, hem de sortir de la dualitat o sistema dual. Això només és possible si accedim a bandes de freqüència de 5a dimensió que és on habita el nostre Doble Quàntic. En aquest seminari aprendrem a sortir de la dualitat i així poder gestionar millor les nostres emocions. A si mateix aprendrem a estar més en sintonia amb el nostre Doble Quàntic per poder canviar aquestes memòries impedeixen ser més feliç, estar en pau i viure d’una manera més benevolent.

Seminaris de Gestió d' Empreses i Equips amb Valor

Descargar informació PDF

Consultar dates

Vivim en un món complex i competitiu, sovint hem de prendre decisions deforma ràpida i necessitem saber com adaptar-nos a les necessitats dels clients.
Necessitem eines que aportin diagnòstics clars i immediats, a nivell d’organització, de processos de decisió, de gestió de conflictes, de producció, de mercat, de creació de nous productes, proveïdors, clients, …
Poder identificar de forma ràpida isegura els resultats o problemes que es produeixen a les nostres empreses o equips, les causes que els generen i enfocar-los a la solució, afavorin notablement la gestió i el nostre benestar.

La nostra és una proposta no només per millorar la gestió de la teva empresa o equip sinó per enriquir-se a un mateix.
Volem ajudar a relacionar-te amb aquest món complex de manera proactiva i afavorir un enfocament que generi valor estant en sintonia amb les necessitats dels teus clients.