Copy

Tallers de Constel.lacions Familiars i Organitzacionals a Manresa

Tallers de Constel.lacions Familiars i Organitzacionals a Manresa

LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
Bert Helinger va ser el creador les Constel·lacions Familiars.
És el pare de les Constel·lacions Familiars. Va estudiar filosofia, pedagogia i va ser missioner. El seu llegat ha penetrat, amb rigor, al camp del coneixement i la teràpia desenvolupant una nova filosofia, una nova manera de comprendre les relacions i tots els aspectes de la vida. Entre ells, una nova visió sobre la felicitat, l’èxit i l’amor.
La seva manera de configurar una constel·lació enfocada directament a la imatge de solució li reconeix com un dels grans psicoterapeutes de l’actualitat.
La teràpia de Hellinger està orientada a equilibrar el sistema familiar i a transformar l’amor de cada membre en força vital.

¿Quan fer Constel·lacions Familiars?

- Quan necessitis més energia per millorar la teva vida.

- Per aconseguir més confiança i seguretat en tu mateix.

- Curar l’ansietat i depressió. Si has utilitzat altres mètodes o tècniques i no ho has aconseguit. les constel·lacions et poden oferir una altre mirada.

- Millorar les teves relacions sexuals.

- Si vius amb por a la mort.

- Si tens addiccions destructives.

Tallers de Constel·lacions a Manresa

Un dijous de cada mes dins del curs de Constel·lacions Integratives, obrim un espai perquè les persones, encara que no estiguin matriculades en el curs de constel·lacions, puguin venir a fer una constel·lació amb representants experts i amb experiència. I si vols venir només a mirar per saber de què va també ho pots fer.

Pel teu Creixement Personal

Si el que vols es aprofundir una mica més amb el teu Creixement Personal pots apuntar-te al Curs de Procés Personal en Constel·lacions Integratives Descargar PDF de Constel·lacions Integratives o demanar informació personalitzada a antonia@personalcoaching.com.es o al Telèfon: 629 24 18 15

Vídeo Informatiu de les Constel·lacions Integratives

Share This