Copy

Curs d'autoconeixement i Creixement Personal

Permet el canvi

Curs d’autoconeixement per augmentar la teva confiança i vibració energètica.

Un treball pràctic per anar prenent consciència de qui ets realment i canviar la teva vibració cap a freqüències més elevades. Quan puges el teu nivell de vibració, augmenta el teu nivell de felicitat i de qualitat de vida, i pots respondre a situacions d’angoixa, inseguretat i estrés de forma més positiva i constructiva.

 

Dirigit a persones que desitgin realitzar un profund procés personal d’expansió de la consciència, que els permeti des de la connexió amb el seu SER instal·lar l’amor i l’harmonia en la seva vida. Incorporant en la seva experiència els sentiments superiors de confiança, alegria, humilitat, gratitud i compassió

Descargar PDF de Informació

Facilitadores:

Antònia Farreras

Un cap de setmana al mes. Divendres, de 6 a 10 i Dissabte, de 10 a 2 i de 4 a 8 Preu: 110 € /mes

Solicitar entrevista

Màster de Coaching con PNL & Wingwave

Descargar PDF

Matrícula Oberta 2017- 2018

Vols formar-te per ser un professional del Coaching? Vols ser millor líder?

Aprèn les millors metodologies per desenvolupar-te com a Coach

Aquest programa comprèn 180 hores de formació perquè puguis integrar el procés, les eines i la pràctica del Coaching en el context que vulguis

¿Preparat per liderar el futur amb èxit?

Demana Informació

Seminaris de Gestió de les Emocions i Conexió amb el Doble Quàntic

Dinàmiques de Gestió de les Emocions, sortir de la dualitat i connexió amb el Doble Quàntic

 

2018/19 demanar informació per dates

El físic Jean Pierre Garnier Malet ens parla del Doble Quàntic. Ve a dir que per poder sortir del conflicte i els problemes quotidians i poder gestionar d’una manera saludable les nostres emocions, hem de sortir de la dualitat o sistema dual. Això només és possible si accedim a bandes de freqüència de 5a dimensió que és on habita el nostre Doble Quàntic. En aquest seminari aprendrem a sortir de la dualitat i així poder gestionar millor les nostres emocions. A si mateix aprendrem a estar més en sintonia amb el nostre Doble Quàntic per poder canviar aquestes memòries impedeixen ser més feliç, estar en pau i viure d’una manera més benevolent.

Seminaris de Gestió d' Empreses i Equips amb Valor

Descargar informació PDF

Consultar dates

Vivim en un món complex i competitiu, sovint hem de prendre decisions deforma ràpida i necessitem saber com adaptar-nos a les necessitats dels clients.
Necessitem eines que aportin diagnòstics clars i immediats, a nivell d’organització, de processos de decisió, de gestió de conflictes, de producció, de mercat, de creació de nous productes, proveïdors, clients, …
Poder identificar de forma ràpida isegura els resultats o problemes que es produeixen a les nostres empreses o equips, les causes que els generen i enfocar-los a la solució, afavorin notablement la gestió i el nostre benestar.

La nostra és una proposta no només per millorar la gestió de la teva empresa o equip sinó per enriquir-se a un mateix.
Volem ajudar a relacionar-te amb aquest món complex de manera proactiva i afavorir un enfocament que generi valor estant en sintonia amb les necessitats dels teus clients.

 

Tallers de Constel.lacions Familiars i Organizatcionals

Descarregar PDF

Consultar dates dels tallers

Per les persones que sentin que alguna cosa no funciona en la seva vida, que observin sentiments o trets de caràcter que els limiten, que pateixen pors, bloquejos, fòbies, que senten que ensopeguen diverses vegades amb el mateix obstacle, estant envolicats en un cercle de repeticions ja sigui en l’amor, en la parella, en la família, en el treball, en l’èxit, els diners, etc.

Share This